Snemanje porok in poročni filmi

Smernice za poročni video in fotografiranje porok so se v zadnjem času korenito spremenile. S kreativnim, sproščenim in profesionalnim pristopom bo naša ekipa poskrbela za nepozaben poročni film in poročne fotografije, ki bodo še dolgo ostale v vajinem spominu. Na digitalni film ujamemo vse male trenutke sreče vašega velikega dne. Za snemanje porok uporabljamo dslr tehnologijo (zrcalno refleksne kamere), s katero se doseže rezultate, primerljive z moderno filmsko produkcijo. Posebno pozornost namenimo tudi glasbi, ki poskrbi, da video zaživi v pravih barvah.

Verjamemo v to, da moramo biti na dan poroke nevpadljivi in vama pustiti, da se obkrožita z ljubljenimi. Naš cilj je, da za vaju ustvarimo edinstveno in čustveno zgodbo, katero si bosta želela ogledati znova in znova. Pustita domišljiji prosto pot in se ne omejita zgolj na posnetek obreda. Presenetita prijatelje, posnemita zaročni video in goste na poroko povabita kar s pomočjo videovabila. Video poroka v živo omogoči, da vas preko spleta spremljajo tudi tisti, ki se obreda ne morejo udeležiti osebno.

Potrebujete več kot zgolj snemanje poroke?

Snemanje poroke

Predporočni video

V krajšem igranem filmu, s pomočjo družine in prijateljev povemo zgodbo o tem kdo sta, kako sta se spoznala in kako sta postala par.

Poročni video

Video poroka v živo

Video prenos poroke preko spleta je prikladna rešitev za vse sorodnike in prijatelje, ki se obreda zaradi oddaljenosti ali drugih razlogov niso mogli udeležiti.

Snemanje porok

Video vabilo

Z video povabilom na poroko, gostom v osebnem nagovoru oznanita kdaj, kje in kako se bo odvil vajin veliki dan.