Če ne uporabljate video vsebin na vaši spletni strani, bi se morate vprašati “zakaj ne?”. Ne veste kje bi ga lahko uporabili? Odgovor je spletna video produkcija.

Video vsebine so lahko močno marketinško orodje, če so uporabljene pravilno, saj ostanejo v spominu gledalca veliko dlje kot samo besedilo na strani. 52 % uporabnikov pravi, da se za nakup odločijo hitreje in bolj samozavestno, če je na strani video predstavitev izdelka.

1. Video webstreaming

S spletnim videoprenom v živo poskrbite, da vaši potencialni kupci ne bodo zamudili pomembne predstavitve, predavanja, konference, otvoritve ali katerega drugega pomembnega dogodka. Mislite lokalno, delujte globalno.

2. Izdelki ali storitve

Večino ljudi pred nakupom želi pridobiti čim več informacij o storitvi ali izdelku, ki ga nameravajo kupiti. Pokažite ljudem kaj vaša storitev ali izdelek ponuja, katere so vaše prednosti pred konkurenco in zakaj je ravno vaša rešitev najboljša.

3. O nas

Poživite predstavitev vašega podjetja s spletnim videom, kjer obiskovalcem skozi sliko pokažete obraz vašega podjetja. Predstavite vašo dejavnost, poslovne prostore, filozofijo podjetja,…

4. Videokomentar strokovnjakov

Posnamite intervjuje z vašimi zaposlenimi, ki so strokovnjaki na posameznem področju področju. Odgovorite vašim uporabnikom na najpogosteje zastavljena vprašanja.

5. Ciljna stran ali landing page

Namen ciljne strani je pozvati obiskovalca k točno določeni akciji. Zakaj ne bi pozvali obiskovalca preko spletnega videa, kaj točno želite od njih in kaj bodo dobili v zameno.

6. Primeri dobre prakse

Ste strokovnjak na področju v katerem ponujate svoje storitve ali izdelke. Pokažite ljudem primere uporabe in dobre prakse ali pa morda kratke nasvete iz vašega področja.