snemanje porok in poročni filmi

Snemanje porok in poročni filmi

Ste naveličani dolgočasnih in v neskončnost razvlečenih poročnih filmov, ki jih v resnici nihče ne želi gledati? Naša ekipa z dolgoletnimi izkušnjami in izrednim posluhom za potrebe in želje naročnika, poskrbi za vrhunsko vizualno doživetje vašega najpomembnejšega dneva v življenju.

Preberi več >

spletna video produkcija

Spletna video produkcija

Spletni video je enostaven in učinkovit način komuniciranja bodisi z vašimi strankami, zaposlenimi ali pa širšo javnostjo. Uporabite ga lahko za predstavitev dejavnosti podjetja, z njim lahko uporabnikom odgovorite na pogosta vprašanja ali pa jih z osebnim nagovorom povabite na dogodek ali prireditev.

Preberi več >

poročna fotografija

Poročna fotografija

Nepogrešljiv spomin na vajin poročni dan, ki bo z vama ostal še leta in leta, zato odločitve o fotografu ne prepuščajta naključju. Naredita si uslugo in si z izbiro naše ekipe si zagotovita profesionalne poročne fotografije, katere bodo vama in vajinim bližnjim na obraz vedno znova narisale nasmeh.

Preberi več >

izdelava video oglasov

Izdelava video oglasov

Videno, kupljeno! Skrbno načrtovana in profesionalna izdelava video oglasov iz naših misli zlahka izvabi željeno reakcijo, zato je le ta nepogrešljivo orodje slehrnega tržnika. Video oglasi že dolgo niso več omejeni zgolj na televizijo. Z razvojem interneta in družabnih omrežij lahko učinkovito in sistematično predstavite svoj nov izdelek ali storitev želeni publiki, ne da bi plačevali pregrešno drag medijski prostor.

Preberi več >

video webstreaming

Spletni video prenosi

Ste si kdaj želeli, da bi lahko bili na več mestih hkrati? S prenosi dogodkov v živo je možno prav to. Poskrbite, da vaši uporabniki ne bodo nikoli več zamudili pomembnega predavanja, konference ali katerega drugega pomembnega dogodka.

Preberi več >

snemanje iz zraka

Snemanje iz zraka – zračna fotografija

Ponujamo vam snemanje iz zraka, v kolikor vas zanima pogledati stvari iz ptičje perspektive. Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite, saj smo mi oko na nebu. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj poiskali rešitev, ki bo optimalna, cenovno ustrezna in, seveda, kakovostna.

Preberi več >

Zakaj izbrati naše multimedijske in video storitve?

   • Ekipa ustvarjalnih talentov, odločena ujeti vse pomembne trenutke v Vašem življenju.
   • Z bogatimi izkušnjami in osebnim pristopom nudimo kreativne storitve s področja video produkcije, fotografije, spletnih rešitev in internetnega marketinga.
   • Smo v stalnem stiku s trendi zato se veselimo izzivov, ki jih prinašajo projekti digitalne džungle.
   • Hitro se odzovemo na še tako zahteven projekt, s pretanjenim posluhom za podrobnosti pa zagotovimo, da imajo vsi naše multimedijske in video storitve visoko dodano vrednost.